Testimoniale

Expertiza noastră obținută în ani de activitate intensă, în aproape toate domeniile, răstimp în care am parcurs împreună cu clienții noștri și am dus la bun sfârșit, cu succes, demersuri birocratice anevoioase, ne capacitează, acum, să fim cei mai buni în domeniu..

Testimoniale

Ce spun clientii nostri

0
5/5
+ 5,000 Clienti
În urma colaborării de-a lungul ultimilor 3 ani, suntem în măsură să apreciem calitatea și promptitudinea serviciilor BIROULUI TRADUCERI MONACTIS IAȘI ca fiind foarte satisfacatoare, traducerile efectuate fiind de calitate și la timp, raportul calitate – preț fiind satisfăcator
Irina Ciubutariu - Reprezentant tehnic comercial, SC Global Tech SRL
Vă mulțumim pentru promptitudinea de care ați dat dovada pentru fiecare comandă pe care v-am prezentat-o. Speram într-o colaborare la fel de bună și în viitor!
Ec. Stan Andreea Elena - SC EXPERT INSTAL SRL
Ca profesionist, adesea in lupta cu timpul pentru a satisface exigentele clientilor; marturisesc fara indoiala ca promptitudinea serviciilor MONACTIS si calitatea acestora imi sunt un aliat. Va recomandă punctualitatea, disponibilitatea și, totodată, standardele de calitate de la care nu faceți rabat.
Avocat Geta Lupu, Baroul Iasi
Recomandam calduros Biroul de Traduceri MONACTIS Iasi pentru atitudinea profesionista fata de client. Calitatea si operativitatea serviciilor de traducere oferite asigura cele mai favorabile premise pentru o colaborare de succes
Sanda Bitere - Compartimentul Relatii Internationale, Consiliul Judetean Iasi
Scroll to Top